Cart
Checkout Secure
Gratis verzending boven €99

Contact

+31850041684
Info@daily-air.nl

WhatsApp, E-mail of Bel ons!
Ma - Vr 10:00 - 18:00

Zakelijk

 Luchtreiniger nodig voor op de zaak of kantoor?

Infecties

Ruimtes waar veel mensen bij elkaar komen zijn gevoeliger voor infecties door aerosols, bacteriën en ziektekiemen. De laatste jaren is de gemiddelde oppervlakte per werknemer bij instellingen en bedrijven flink gedaald. Doordat deze deeltjes over grote afstanden verplaatst kunnen worden en lange tijd in de lucht blijven hangen worden deze door niezen en hoesten makkelijk overgedragen. Bij 1 tot 3 kleine microscopische virusdeeltjes kan infectie al plaatsvinden. De gevolgen hiervan zijn luchtwegaandoeningen die op hun beurt weer andere vervelende ziektes veroorzaken. Experts zijn het erover eens dat een griepvirus voornamelijk op deze wijze wordt verspreidt. Maar niet alleen dat, ook fijnstof wat zich standaard in elke gemiddelde ruimte bevindt is een bedreiging voor de binnen- en buiten luchtkwaliteit die we inademen. Meer weten? Lees hier onze blog “de vijf voordelen van een luchtreiniger.”

Efficiënt
Uit onderzoek is aangetoond dat door de plaatsing van een goede luchtreiniger niet alleen de gezondheidsklachten substantieel afnemen maar ook dat ook de productiviteit wordt verhoogd door een schone en gezuiverde lucht. Zelfs het ziekteverzuim blijkt gedaald te zijn. Al helemaal in deze tijd weten we hoe belangrijk het is om aan je gezondheid en die van een ander te denken. Aan ondernemers dus de taak om het bedrijf schoon en virus vrij te houden. Laat aan je werknemers en klanten zien dat je geeft om hun gezondheid. Zo kunnen zij weer zorgeloos bij jou over de vloer komen! Ons gehele assortiment leent zich dan ook voor B2B verkoop.

RTV-A300 UV-C
Voor plekken waar veel mensen samen komen is het van essentieel belang dat de gezondheid van de lucht wordt gewaarborgd. Bekijk hier onze professionele RTV-A300 UV-C luchtreiniger die speciaal ontworpen is voor algemene ruimtes tot met wel 1200 m3 zoals bijvoorbeeld theaters, horeca, scholen, kantoren, winkels, restaurants, salons, en kerken. Wil je de unit leasen? Dat is ook mogelijk, bezoek dan https://www.leasemasters.nl/offerte-aanvraag/.

Voor de aankoop van een groot aantal stuks raden wij aan contact met ons op te nemen voor de mogelijkheden. Dit kan via ons contact formulier, whatsapp, mail of per telefoon.

Whatsapp/tel: +31202117630

E-mail: info@daily-air.nl

Toevoegen aan winkelmandje
Gratis verzending boven €99 2 jaar garantie Deskundig advies Beste prijs-kwaliteitverhouding Gratis verzending bij bestelling boven XX U bent in aanmerking gekomen voor gratis verzending ✔︎ Gratis Levering boven 100 ✔︎ 2 Jaar Garantie ✔︎ Deskundig Advies ✔︎ WebwinkelKeur Certificaat Gratis verzending Gratis verzending boven €99 You Have Achieved Free Shipping Gratis verzending Gratis verzending